25.03.2021

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Batman’da

“Berat Gecesi Özel Programı” münasebetiyle Batman'a giden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli programlara katılmak için beraberindeki heyetle birlikte Batman’a gitti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve beraberindeki heyeti, Batman Havalimanı’nda Vali Hulusi Şahin ve İl Müftüsü Turgut Erhan karşıladı. Başkan Erbaş ve beraberindeki heyet, karşılamanın ardından Batman Valiliğine geçti.

Vali Şahin’i makamında ziyaret eden Başkan Erbaş, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Berat Gecesi münasebetiyle Batman’da bulunduklarını ifade eden Başkan Erbaş, İslam aleminin ve Türk milletinin Berat Gecesini tebrik etti.

Başkan Erbaş, Batman’da din görevlileriyle de bir araya geleceklerini belirterek, “Din görevlilerimizle salgın tedbirlerine uyarak bazı istişareler yapacağız. Berat Gecesi için hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz. Cenab-ı Hak milletimizi her türlü kazadan, beladan, musibetten, hastalıktan muhafaza eylesin.” dedi.

Ziyarette Başkan Erbaş’a Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı ve Batman İl Müftüsü Turgut Erhan eşlik etti.