07.05.2021

2020 Yılı Cami Rehberi Alımı Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu

Duyuru

2020 Yılı Cami Rehberi Alımı Sınavı'na başvuru yapan adaylardan KPSS puan sırasına göre ilan edilen kadro sayısının üç katına girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar “Sınav Giriş Belgesi"ni, kullanıcı hesapları ile giriş yapacakları Başkanlığımız DİBBYS programındaki sinav.diyanet.gov.tr adresinden alabileceklerdir.

Adaylar, “Sınav Giriş Belgesi" ve T.C. Kimlik No'lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, Kimlik Belgesi, pasaport) biri ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 09:00'da hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

Covid-19 tedbirleri ile ilgili açıklama adayların sınav giriş belgelerinde yer almaktadır. Adayların bu tedbirlere uymaları gerekmektedir.

Sınava Çağrılan En Son Adayın​ KPSS Puanı

​İlgililere duyurulur.​