Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
01.06.2021

2021 Yılı Atama ve Nakil Sonuçları Duyurusu

***Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği; 1 Mart- 31 Mart tarihleri arasında dini yüksek ihtisas merkezi müdürü, eğitim merkezi müdürü, il müftü yardımcısı, ilçe müftüsü, eğitim görevlisi, başvaiz, uzman vaiz, cezaevi vaizi, vaiz, şube müdürü, murakıp, din hizmetleri uzmanı, eğitim uzmanı ve şef unvanlarında görev yapan personelin görev veya yer değiştirme talepleri değerlendirilmiştir.

***Başkanlığımızca yer değişikliği uygun görülüp ataması gerçekleştirilenler, DİBBYS Programındaki (https://dibbys.diyanet.gov.tr) Bana Özel Menüsü altında yer alan Atama Nakil Sonucumu Göster bölümünden sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

***Daha önceki yıllarda, Dibbys programı üzerinden yapılan kontrollerde, yukarıda unvanları sayılan ve ataması yapılan personelin ayrılış başlayış işlemlerinde gecikmeler yaşandığı tespit edilmiştir.
Bu sebeple ataması yapılan ve 21.06.2021 tarihi itibarıyla mevcut görev yerinden henüz ayrılmayan personelin, mezkûr tarihte eski görev yerinden ilişiği kesilmiş sayılacaktır. 

***Eski görev yeriyle ilişiği kesilen personelin yeni görev yerine başlaması ile ilgili 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 62 ve 63 üncü maddelerindeki kanuni süreler dikkate alınacaktır. 

***Atama ve nakil talebinde bulunup hakkında yeni bir atama işlemi gerçekleştirilemeyen personele elektronik ortamda yer alan cevap dışında ayrıca yazılı bir cevap verilmeyecektir.

DİB İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ