Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
20.03.2023

2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı Başvurularına İlişkin Duyuru

2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı başvuruları 20.03.2023 (saat 16.00) tarihinde sona erecektir.

Söz konusu alım için başvuru yapan adaylardan alım duyurusunda belirtildiği şekilde istenilen belgeleri yüklemeyenler ile yanlış belge yükleyenler başvurunun son tarihine kadar alım başvuru ekranındaki “Güncelleme” butonu üzerinden bilgi ve belgelerini güncelleyebileceklerdir.

İlan edilen unvanlardan herhangi biri için başvuru yaptığı halde istenilen belgeleri alım duyurusunda belirtildiği şekilde yüklemediği veya yanlış belge yüklediği tespit edildiği için başvuruları Başkanlıkça iptal edilen adayların başvuruları “Onay bekliyor” durumuna çekilerek güncellemeye açılmıştır. Bu durumda olan adaylar başvuru bitiş tarihine kadar başvuru güncelleme işlemlerini yapabileceklerdir.

Bu duyuruda belirtilen hususlara riayet edilmeden yapılan/yapılacak başvurular onaylanmış olsa bile adaylar açısından bir hak doğurmayacak ve başvuruları geçersiz sayılacaktır.


DİB İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ